Denne siden benytter informasjonskapsler også kjent som cookies. Ved å fortsette å bruke denne siden godkjenner du våre vilkår. For mer info se vilkår.

Om Oss

 

Historien om MTBUSS

Det har vært 13 år i rask utvikling fra vår første brukte 14 år gamle buss til dagens busspark som består av 12 busser fra 16 - 60 seter.  Gjennom de første 13 årene har vi i alt hatt 28 busser i vår busspark som stadig har blitt fornyet. I dag er alle våre turbusser av merket VDL Jonckheere og utstyrt med siste generasjon miljømotorer og har en gjennomsnittsalder på under 3 år. Dagens busspark kan du lese om annet sted på våre nettsider.

MOSS TURBILER AS ble etablert i Moss november 2002

Bilde: To busser parkert ved siden av hverandre.Fra en forsiktig start som tilleggsvirksomhet til vår bensinstasjon har selskapet utviklet seg til et mellomstort privateiet busselskap som i dag har over 20 ansatte. Det hele startet med en "drøm" og en svært tynn filosofi om å lykkes i en bransje vi ikke hadde noen kunnskaper om. Etter 17 år i bensinbransjen ønsket vi å prøve noe nytt. At det ble turbilbransjen var kanskje en tilfeldighet, men Dag Oppegaard som startet det hele, hadde i sine studiedager kjørt som ekstrasjåfør i Oslo Sporveier og har hele sitt liv hatt stor interesse for tyngre kjøretøy.

Tiltross for hjemmelige protester og sterke advarsler fra bekjente som drev i transportbransjen, ble det turbilsatsning. Og nå har vi faktisk fylt 13 år. Bussparken har stadig blitt fornyet, utvidet og består i dag kun av topp moderne busser. Vi bytter ut våre busser hvert 5. år.  Vi var blant de aller første busseselskapene som monterte GRATIS internett i alle busser. 

I 2012 flyttet vi inn i nye moderne lokaler i Son. Her har vi i tillegg til administrasjonen, verksted og vaskehall for våre busser.


MT-VERKSTED åpnet i 2015

Bilde: rød bil heist opp på arbeidsbukk med personer underI mars 2015 åpnet vi nytt bilverksted i våre lokaler i Slettaveien 17 i Son Næringspark. Vi har tilknyttet oss MECA-kjeden og tilbyr service, reparasjoner og EU-kontroller for alle biler opp til 7500 kg.
Vår verksmester, Tor Henrik Sogn, har over 30 års erfaring som bilmekanikker og mange år som verksmester hos Bergheim i Sarpsborg. Vårt verksted er det eneste godkjente bilverkstedet for alle merker i Son, og vi tar sikte på å bli et godt lokalverksted for kunder i Son og Vestby.

Med tilknytning til MECA-kjeden er vi en del av den raskest voksende bilverkstedkjeden i Skandinavia. MECA har nå over 500 verksteder  og store innkjøp sikrer rimelige priser og hurtig levering av deler og utstyr.

MT-UTLEIE - utleie av varebiler, tilhengere og maskiner

Bilde: 3 utleiekjøretøyer parkert ved siden av verandre. Lastebil, stor varebil og mindre varebil.Vi har i dag utleie av vare og lastebiler opp til 7500 kg, samt minigraver og tilhengere for de fleste behov. Vi utvikler dette konseptet videre og har planer for ekspansjon.

Flytt selv med en varebil eller lastebil fra oss. Disse rommer fra 8 - 34 m3. Varebilene kan kjøres på vanlig klasse B kjørekort. Lastebilen krever klasse C1 førerkort 7500 kg.

Vi har også tilhengere for de fleste behov. Lukkede varehengere fra 6 - 11 m3, åpne varehengere, biltransporter og maskinhenger.

Nytt i år er at vi også leier ut 3 tonns minigraver. Kan leies på maskinhenger eller fraktes ut av oss.

GPN - Global Passenger Network

04.12.2014

I 2012 ble vi valgt som  norsk representant for Global Passenger Network. Global Passenger Network er en organisasjon av de beste turbilselskapene i 31 land og nye medlemsland blir forløpende lagt til. Gjennom dette samarbeide kan ikke bare vi tilby turbiltransport av høy kvalitet i 30 andre land, men utlandsturister kan lett nå oss og få besørget trasport av oss i Norge i våre moderne turbusser.

Trenger du turbuss utenfor Norge? Kontakt oss eller gå direkte til GPN's hjemmeside www.gpn.travel